Logowanie do CD-ACTION

Zamknij [X]
Załóż sobieNie masz konta?

Co daje konto w serwisie cdaction.pl?

Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.

Recenzja

RSS - Subskrybuj

HIT South Park: The Fractured but Whole – Recenzja cdaction.pl

Dodane przez: Krigore poniedziałek, 30 października 2017, 16:10 Recenzja
South Park: The Fractured but Whole – Recenzja cdaction.pl

Gry, filmy i inne dzieła (pop)kultury przyzwyczaiły nas do tego, że kontynuacje bywają gorsze od pierwowzorów. The Fractured but Whole robi niektóre rzeczy lepiej od Kijka Prawdy, ale w ogólnym rozrachunku wypada gorzej od niego.

Komentarzy:
9

HIT Titanfall 2 – recenzja cdaction.pl

Dodane przez: DavyStrange poniedziałek, 24 października 2016, 18:01 Recenzja
Titanfall 2 – recenzja cdaction.pl

Respawn Entertainment przedstawia naprawdę atrakcyjną wariację na temat pewnej biblijnej przypowieści – co by było, gdyby Goliat był wyposażony w wyrzutnię rakiet, a Dawid zamiast procy miał jetpacka i karabin? Co więcej – co by było, gdyby ramię w ramię walczyli z podobnymi sobie duetami?

Komentarzy:
13

HIT Batman: The Telltale Series - Realm of Shadows (recenzja cdaction.pl)

Dodane przez: Papkin czwartek, 4 sierpnia 2016, 18:00 Recenzja
Batman: The Telltale Series - Realm of Shadows (recenzja cdaction.pl)

Zapowiada się jedna z najlepszych gier Telltale! Ale, bądźmy szczerzy, to wciąż gra Telltale.

Komentarzy:
9

HIT Warcraft: Początek – recenzja cdaction.pl

Dodane przez: Cross środa, 15 czerwca 2016, 21:12 Recenzja
Warcraft: Początek – recenzja cdaction.pl

Głowa do góry. Nie musisz nakręcić dobrego filmu, żeby zachwycić miliony.

Komentarzy:
91

HIT That Dragon, Cancer ? recenzja cdaction.pl

Dodane przez: Papkin wtorek, 19 stycznia 2016, 9:45 Recenzja
That Dragon, Cancer ? recenzja cdaction.pl

Są gry, których wygrać się nie da.

Komentarzy:
69

HIT Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ? megarecenzja cdaction.pl

Dodane przez: Cross środa, 9 września 2015, 15:15 Recenzja
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ? megarecenzja cdaction.pl

Postawmy sprawę jasno od razu: to najlepiej zaprojektowana gra z otwartym światem wszech czasów. Koniec, kropka. Może historia Wiedźmina albo klimat GTA pasują wam bardziej, ale jeśli chodzi o dopracowanie rozgrywki, MGSV nie ma konkurencji.

Komentarzy:
100

HIT Test monitora LG 29UC97

Dodane przez: Allor niedziela, 23 sierpnia 2015, 11:21 Recenzja
Test monitora LG 29UC97

Wyświetlacze ultrapanoramiczne zyskują coraz większą popularność, w dobrze napisanych grach zapewniają bowiem większe pole widzenia (obecnie to już większość nowych tytułów, poza paroma wyjątkami, zazwyczaj konwersjami z konsol). Ale zwykłe ultrapanoramy to już nic specjalnego, teraz szczytem są modele z zakrzywionym ekranem, jak testowany w numerze 08.2015 CD-Action  LG 29UC97.

Komentarzy:
0

HIT Kholat ? recenzja cdaction.pl

Dodane przez: Cross piątek, 12 czerwca 2015, 12:00 Recenzja
Kholat ? recenzja cdaction.pl

1959. Grupa studentów ginie w niewyjaśnionych okolicznościach w pokrytej śniegiem przełęczy. Ich namiot rozdarto od środka, ich koszmarnych ran nikt nie potrafi wytłumaczyć, ich skóra ma pomarańczowy odcień, ich ubiór wykazuje radioaktywność. Śmierć grupy Diatłowa to równie prawidziwa, co fascynująca historia – czy polskie studio IMGN.PRO podołało jej przełożeniu na język gier?

Komentarzy:
16

HIT Hatred - recenzja cdaction.pl

Dodane przez: Papkin poniedziałek, 1 czerwca 2015, 10:56 Recenzja
Hatred - recenzja cdaction.pl

Słowem wstępu: nie podzielam moralnych wątpliwości redaktorów Polygona, włodarzy GOG-a, PR-owców Epica, ani kontrolerów ESRB, a żeby zobaczyć, gdzie mam „brak kontekstu przemocy”, za jaki to zlinczowano chłopaków z Destructive Creations, musielibyście zaopatrzyć się w gumowe rękawiczki. Powiem więcej: gliwicki twin stick shooter nijak nie szokuje.

Komentarzy:
39

HIT After Burner II 3D ? recenzja cdaction.pl

Dodane przez: Cross wtorek, 19 maja 2015, 18:00 Recenzja
 After Burner II 3D ? recenzja cdaction.pl

Wyobraźcie sobie tak wierny port gry arcade, że da się w nim uruchomić nawet dźwięki automatowego joysticka i wentylatora – ale jednocześnie taki port, który łączy zalety wszystkich wcześniejszych konwersji gry i dodaje jeszcze coś od siebie. Jeśli jakiś fan filmu Top Gun jeszcze nie grał w After Burner II, nigdy nie miał lepszej okazji, żeby zacząć.

Komentarzy:
4

HIT Fire Emblem: The Sacred Stones ? retro-recenzja cdaction.pl

Dodane przez: spikain piątek, 15 maja 2015, 18:00 Recenzja
Fire Emblem: The Sacred Stones ? retro-recenzja cdaction.pl

Ostatnio zrecenzowałem Code Name S.T.E.A.M. i nadal boli mnie to, jak bardzo ta gra się nie udała. Dlatego dla równowagi w kosmosie chwyciłem za pierwszą-lepszą odsłonę Fire Emblem – serii tworzonej przez to samo studio. Serii – wyzywam was, hejterzy Awakening – pozbawionej słabych gier.

Komentarzy:
13

HIT Wiedźmin 3: Dziki Gon ? recenzja cdaction.pl

Dodane przez: Berlin wtorek, 12 maja 2015, 16:00 Recenzja
Wiedźmin 3: Dziki Gon ? recenzja cdaction.pl

Wiedźmin 3: Dziki Gon, najważniejsza gra roku, zaraz trafi do sklepów – możemy więc zacząć owijać się kocem, rozsiadać przed komputerem i szukać pokojówki, która będzie przynosić ciepłe posiłki i czyścić nocnik. A po napisach końcowych zapaść w sen zimowy, bo już niczego ciekawego w naszej cudownej branży (przynajmniej do 2017) nie zobaczymy.

Komentarzy:
416

HIT Code Name S.T.E.A.M. ? recenzja cdaction.pl

Dodane przez: spikain poniedziałek, 11 maja 2015, 19:00 Recenzja
Code Name S.T.E.A.M. ? recenzja cdaction.pl

I jak ja mam wam napisać tę recenzję? Przecież zaraz zbesztam grę strasznie – bo jest u podstaw niedobra, źle pomyślana i niekonsekwentnie zrealizowana. Ale powinna wam się spodobać, bo to wszystko tylko narzekanie wybrednego marudy.

Komentarzy:
11

HIT Bloodborne - warto? [opinia]

Dodane przez: enki sobota, 4 kwietnia 2015, 17:00 Recenzja
Bloodborne - warto? [opinia]

Nie spodziewałem się, że tak się da, ale Bloodborne’a ogrywam iście każualowo, nie ślęcząc po nocach przed ekranem, nie szukając w sieci statystyk broni. Walę z aksa, kicam między wrogami, oglądam scenerie i nie jest źle. Ale jak bardzo jest dobrze?

Komentarzy:
18

HIT Natural Doctrine - recenzja cdaction.pl

Dodane przez: ping sobota, 15 listopada 2014, 18:20 Recenzja
Natural Doctrine - recenzja cdaction.pl

Miłośnicy japońskich strategii turowych nie mogą powiedzieć, że są rozpieszczani przez twórców – reprezentanci gatunku pojawiają się w szczątkowych ilościach, więc na wieść o Natural Doctrine, nowej turówce od Kadokawa Games, kilku osobom z pewnością skoczyło ciśnienie, jednak czy słusznie? Recenzja cdaction.pl!

Komentarzy:
7

Najczęściej czytane

Najczęściej komentowane

Galerie zdjęć

Gry A-Z

Wyszukaj: Szukaj
0 - 9 A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R S T
U V W X Y Z