Co daje konto w serwisie cdaction.pl?
Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.
Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.
| Newsy | Artykuły | Magazyn | Wideo | Galerie | Gry A-Z | Forum | Konkursy |
200 okładek CD-Action: Drugi "półfinał"
Pierwsza część gÅ‚osowania na najlepsze okÅ‚adki w historii CD-Action zakoÅ„czona. WyÅ‚oniliÅ›my w niej 24 póÅ‚finalistów, z których wybierzecie te, które powalczÄ… w jutrzejszym wielkim finale. Przed wami trzy, dobrane losowo, pule póÅ‚finalistów. Oto druga z nich.
Głos na najlepszą okładkę możecie oddać w ankiecie znajdującą się pod TYM adresem. Komentarze wpisujcie pod newsem - najlepsze i najciekawsze znajdą się w dwusetnym wydaniu magazynu.
CD-Action nr 155: sierpień 2008

CD-Action nr 45: luty 2000

CD-Action nr 148: luty 2008

| Podziel siÄ™: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Podziel siÄ™ | Tweet | ![]() |
| Więcej na temat: | Ogłoszenia, 200 okładek CD-Action, |
|
wtorek, 3 stycznia 2012, 0:18 Abyss
Zdecydowanie 155. Czemu? Bo wyglÄ…da najlepiej, od co!
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 22:00 Whitek
nr 155, sierpień 2008 - jakoś najbardziej mi się podoba
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 21:45 elo18
Zdecydowanie okÅ‚adka sprzed trzech lat - pomimo niezbyt ciekawego fryzu przypomina mi bÅ‚ogie godziny spÄ™dzone wraz z Gothicem 3. A to, że Dante przypomina mi orka wyciÄ…gajÄ…cego swój oręż... pytania do dewelopera :)
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 21:12 aspen
CD-Action nr 155: sierpieÅ„ 2008 - piÄ™kna i dynamiczna - zarówno bohaterka jak i okÅ‚adka.
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 20:45 DJUDEK
Miałem dylemat między wrześniem 2000 a kwietniem 2007 - wybrałem jednak Wiedźmina.
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 18:51 galareta
155- sierpień wymiata
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 18:21 happyfarmer
nr 148
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 18:03 RavebowDash
131 Z powodu tego co zwykle-ładnie dopasowana kolorystyka.
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 17:56 BananowyJE
nr. 131. PiÄ™kna i zabójcza pani z jeszcze bardziej zabójczym wzrokiem. Chyba byÅ‚ nawet z niÄ… kalendarzo-plakatem. Oj wiele graÅ‚o siÄ™ GW, oj wiele. I chyba z tych 2 powodów dÅ‚ugo byÅ‚ ten numer ustawiony przed, maÅ‚y jeszcze wtedy, stosikiem CDA. Akurat tak fajnie to siÄ™ ustawiÅ‚o, że co ranek witaÅ‚ mnie ten wzrok "wstawaj i idź na lekcje bo ciÄ™ zadźgam". Ech, jedna z okÅ‚adek którÄ… najmilej wspominam.
|
Podobne newsy
Najczęściej czytane
Najczęściej komentowane
Artykuły
Wideo
Gry A-Z
Archiwum
Tagi