Co daje konto w serwisie cdaction.pl?
Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.
Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.
| Newsy | Artykuły | Magazyn | Wideo | Galerie | Gry A-Z | Forum | Konkursy |
200 okładek CD-Action: Pierwszy "półfinał"
Pierwsza część gÅ‚osowania na najlepsze okÅ‚adki w historii CD-Action zakoÅ„czona. WyÅ‚oniliÅ›my w niej 24 póÅ‚finalistów, z których wybierzecie te, które powalczÄ… w jutrzejszym wielkim finale. Przed wami trzy, dobrane losowo, pule póÅ‚finalistów. Oto pierwsza z nich.
Głos na najlepszą okładkę możecie oddać w ankiecie znajdującą się pod TYM adresem. Komentarze wpisujcie pod newsem - najlepsze i najciekawsze znajdą się w dwusetnym wydaniu magazynu.
CD-Action nr 192: numer specjalny 2011

CD-Action nr 14-15: lipiec-sierpień 1997 
CD-Action nr 180: sierpień 2010

| Podziel siÄ™: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Podziel siÄ™ | Tweet | ![]() |
| Więcej na temat: | Ogłoszenia, 200 okładek CD-Action, |
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 22:44 Boobr
Kocham Gexa, ale nr. 176 miał najlepszą okładkę w historii CDA, hands down.
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 22:04 Whitek
nr 176, kwiecień 2010 - bardzo ładnie zrobiony skorpion ;)
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 21:40 elo18
Numer 192 - wybaczcie, jeÅ›li kogoÅ› tym urażę, ale Batman w tym ujÄ™ciu wyglÄ…da jak mój prof. od WF-u z gimnazjum po niezÅ‚ej jatce
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 20:43 DJUDEK
Numer 180, a więc sierpień 2010 - pomimo, że nie głosowałem na ten numer wcześniej.
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 19:52 DETHKARZ
nr 180: sierpień 2010 - aż czuć tą MOC ;)
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 17:59 RavebowDash
Skorpionik z Just Cause 2. Taka artystyczna, prosta i ładna.
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 17:51 BananowyJE
okladka 176. Czarno-biaÅ‚a okÅ‚adka. Skorpion zÅ‚ożony z dziesiÄ…tek nabojów i pistoletów. ChÅ‚odna jak stal z której owa broÅ„ i amunicja jest zrobiona. A w Å›rodku gorÄ…co, ostro i wybuchowo od atrakcyjnych gier( SC2! AC2! Metro! GoW3! JC2!) jak w lufie miniguna rozkrÄ™conego na maksa! A jednoczeÅ›nie skÅ‚ania do myÅ›lenia( w każdym razie mnie skÅ‚oniÅ‚a)- skorpion to czÄ™sto symbol Å›mierci bÄ…dź potężnej trucizny/rany. A najwiÄ™kszym takim "skorpionem" jest teraz czÅ‚owiek używajÄ…cy przemocy by, o ironio!, osiÄ…gnąć pokój.
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 17:23 Sveniu
Ciekawostka - w tym póÅ‚finale nie ma żadnej okÅ‚adki spoÅ›ród tych, na które gÅ‚osowaÅ‚em :S Cóż, spoÅ›ród nich moja ulubionÄ… jest ta z sierpnia 2010, chociaż pismo mi siÄ™ rozwaliÅ‚o...
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 17:22 KWX75
Maj 1999 - Star Wars musi być :)
|
Podobne newsy
Najczęściej czytane
Najczęściej komentowane
Artykuły
Wideo
Gry A-Z
Archiwum