Co daje konto w serwisie cdaction.pl?
Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.
Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.
| Newsy | Artykuły | Magazyn | Wideo | Galerie | Gry A-Z | Forum | Konkursy |
200 okładek CD-Action: Dzień 18 - cz. 3 (nr 190-199)
DobrnÄ™liÅ›my do koÅ„ca naszego przeglÄ…du okÅ‚adek. Prezentujemy dziesięć ostatnich, które znalazÅ‚y siÄ™ w numerach 190-199.
Głos na najlepszą okładkę możecie oddać w ankiecie znajdującą się pod TYM adresem. Komentarze wpisujcie pod newsem - najlepsze i najciekawsze znajdą się w dwusetnym wydaniu magazynu.
CD-Action nr 190: maj 2011

CD-Action nr 191: czerwiec 2011

CD-Action nr 192: numer specjalny 2011

| Podziel siÄ™: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Podziel siÄ™ | Tweet | ![]() |
| Więcej na temat: | Ogłoszenia, 200 okładek CD-Action, |
|
środa, 4 stycznia 2012, 12:51 Griszczuk
Absolutnie zdup... tzn zdecydowanie nr 193. A dlaczego? Ano dlatego, że zastosowano tutaj klasyczny "paradoks okładki" czyli na pierwszej stronie mamy jednocześnie i awers i rewers :) A do tego ten rewers - uuummmm, mniammm, palce lizać. Jak dla mnie kwintesencja okładkowości.
|
|
wtorek, 3 stycznia 2012, 18:43 Melli
Sierpień 2011 bardzo mi się podoba
|
|
wtorek, 3 stycznia 2012, 1:36 KB1
Grudzień 2011 - Dovahkiin uchwycony na okładce podczas krzyczenia "Fus Ro Dah!!!" to wystarczający argument.
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 20:40 DJUDEK
Tylko Geralt - czyli czerwiec '11. Ah, co się wtedy działo... wspomnienia :)
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 18:25 happyfarmer
zdecydowanie numer 193
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 16:11 magick200
Wydaje mi siÄ™, że w rzeczywistoÅ›ci te okÅ‚adki byÅ‚y ostrzejsze pod wzglÄ™dem jakoÅ›ci. WiÄ™c gÅ‚os pójdzie na numer 198 (drugi poszedÅ‚by na 193).
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 14:45 Enough
OkÅ‚adka od Wiedźmina2 byÅ‚a inna, kolory napisów byÅ‚y pomaraÅ„czowe... Leży przedemnÄ™ numer i widzÄ™...
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 13:22 pusia312
@kwanat co ty robisz chłopie jeżeli nie wież to robisz plagiat moiego komentarza jeżeli dobrze wiem to za to można dostać kare ale ja nic przeciwko temu nie mam.
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 13:20 kanaka
mimo że lubię skyrim sądzę że ta okładka miała kiepską ostrość . głosuję wiec na lipiec 2011
|
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 13:01 kwanat
Pytanie jeżeli jutro nr.200 tak mi się wydaje to jutro nowy cd-action czy co bo w odliczaniu dni do nastepnego cd-action nic nie ma tylko stary numer ale sory jeśli to głupie pytanie ale ja chce cdaction!!!
|
Podobne newsy
Najczęściej czytane
Najczęściej komentowane
Artykuły
Wideo
Gry A-Z
Archiwum
Tagi