Logowanie do CD-ACTION

Zamknij [X]
Załóż sobieNie masz konta?

Co daje konto w serwisie cdaction.pl?

Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.

HIT200 okładek CD-Action: Dzień 15 - cz. 2 (nr 127-131)

CD-Action czwartek, 29 grudnia 2011, 16:30 CD-Action
200 okładek CD-Action - która najlepsza?
200 okładek CD-Action - która najlepsza?

W drugiej części dzisiejszej edycji przeglądu okładek CD-Action przedstawiamy wam te, które pojawiły się w numerach 127-131. Pamiętajcie - to wy decydujecie, która okaże się najlepszą.

Głos na najlepszą okładkę możecie oddać w ankiecie znajdującą się pod TYM adresem. Komentarze wpisujcie pod newsem - najlepsze i najciekawsze znajdą się w dwusetnym wydaniu magazynu.

CD-Action nr 127: lipiec 2006 (CD)

CD-Action nr 127: lipiec 2006 (DVD)

CD-Action nr 128: sierpień 2006 (CD)

Więcej na temat: Ogłoszenia, 200 okładek CD-Action,
Wasze komentarze, opinie, uwagi
Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy. Zaloguj się lub Załóż konto
piątek, 30 grudnia 2011, 23:00   kanaka
co to za łysa pała w sierpieniu 2006 wygląda becznie :D głosuje na niego
piątek, 30 grudnia 2011, 17:58   DJUDEK
Wygrywa październik 2006 - okładka z Company of Heroes.
piątek, 30 grudnia 2011, 14:35   Pein
"... mój pierwszy kupiony..."- nie tak miało być! Wcześniej nie kradłem! :P
piątek, 30 grudnia 2011, 14:34   Pein
127, DVD- mój pierwszy kupiony numer CDA. Łezka się w oku kręci... tyle czasu minęło...
Oddaję głos na tą okładkę. Poza tym- fajna jest. :)
piątek, 30 grudnia 2011, 12:04   Rafi
Nr 130 Cd - mój pierwszy numer CDA
piątek, 30 grudnia 2011, 8:15   Smuggler
Vantage - slyszales, ze dzwonia... Nigdy nie mowilem, ze "cycki na okladce" zle wplywaja na sprzedaz. :)
piątek, 30 grudnia 2011, 7:30   Firaxer
Nr 130 wygląda najlepiej ;]
piątek, 30 grudnia 2011, 0:25   KB1
Okładka lipcowa w wersji DVD rządzi. Grafika z Medievala II w HD + fajny, "cyfrowy" efekt z boku. To robi wrażenie.
czwartek, 29 grudnia 2011, 23:17   Adamnus
To zaczyna być okropne zdawać sobie sprawę ile czasu już upłyneło. Od paru dni mam już spore odczucie, że te numery były niedawno u konkurs niedługo się skończy. Potem patrze na daty i nie mogę uwierzyć, że taki kawał czasu Was kupuje.
czwartek, 29 grudnia 2011, 22:07   smyro
głos na nike z gw :P (11.06 dvd)

Podobne newsy

Zawartość CD-Action 06/2012

News
piątek, 4 maja 2012

zawartosc-cd-action-062012 8 maja 2012 – święto Zwycięstwa. Też. Ale tego dnia będzie też miała premiera nowego CD-Action. W którym – jak zawsze zresztą – znajdziecie masę atrakcji – tak dobrych tekstów, jak i świetnych gier. Kto nie wierzy, niech czyta dalej.

Komentarzy:
522

Najczęściej czytane

Najczęściej komentowane

Artykuły

Po cichu, dyskretnie – choć przy akompaniamencie trailerów na YouTube i aplikacji na Facebooku – powracają Duchy, najbardziej elitarna jednostka amerykańskiej armii. Ghost Recon: Future Soldier to nowe spojrzenie na serię, próba “rozruszania” jej w sposób, który ma uczynić ją atrakcyjną dla obecnej generacji graczy. Zaskakująco udana. Recenzja cdaction.pl! 

Komentarzy:
19

Rok 1945 Berlin. Niezwyciężona jeszcze parę lat temu III Rzesza broni się ostatkiem sił przed naporem aliantów zachodnich z lewej i Związku Radzieckiego z prawej strony. Tak uczą w szkołach, ale w Sniper Elite V2 całą Rzeszę rzuca na kolana jeden gracz. Nasz redakcyjny gem!

Komentarzy:
7

Na pierwszym pokazie Crysisa 3 zaskoczyły nas trzy rzeczy. Po pierwsze: prezentowana gra zdawała się kompletna. Po drugie: mimo pozorów gotowości jej premiera planowana jest dopiero na 2013. I wreszcie po trzecie, najważniejsze: jak bardzo spodobała nam się ta odświeżona formuła strzelanki taktycznej. W liczbie mnogiej - ale jedyny i niepowtarzalny - do nowego Kryzysu przekonuje gem

Komentarzy:
12

Przygotujcie zapas środków przeciwbólowych. Max Payne powraca. Nie widzieliśmy go dziewięć lat, ale zapewniam – wciąż jest równie wrukwiony, jak wtedy, gdy rozprawiał się z Vladimirem Lemem. Recenzja cdaction.pl! 

Komentarzy:
142

Galerie zdjęć

Gry A-Z

Wyszukaj: Szukaj
0 - 9 A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R S T
U V W X Y Z