Co daje konto w serwisie cdaction.pl?
Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.
Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.
| Newsy | Artykuły | Magazyn | Wideo | Galerie | Gry A-Z | Forum | Konkursy |
25 lat Ubisoftu. Wszystkiego najlepszego! [WIDEO]
W tym roku Ubisoft obchodzi 25. rocznicę swojego istnienia. Z tej okazji firma opublikowała film, na którym znane osobistości (m.in. aktorka Naya Rivera z serialu Glee) składają spółce życzenia. My też się do nich przyłączamy - wszystkiego najlepszego!
25. urodziny Ubisoftu:
| Podziel się: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Podziel się | Tweet | ![]() |
| Więcej na temat: | Ubisoft, |
|
piątek, 23 grudnia 2011, 22:35 Noxbi
Noxib? Noxibi? Hmmm...
Wyrosłem z czytania CD-Action. Od 2 lat kupuję go tylko dla gier, czyli może jakieś dwa/trzy numery w roku. |
|
piątek, 23 grudnia 2011, 18:37 szopen3214
noxibi*
sorry dopiero się skapnełem |
|
piątek, 23 grudnia 2011, 18:27 szopen3214
@noxib
jak byś czytał cd-action to byś wiedział żę napisali tam dlaczego GR Future Soldier nie wyjdzie na pc |
|
piątek, 23 grudnia 2011, 13:40 Noxbi
*zwykła
|
|
piątek, 23 grudnia 2011, 13:40 Noxbi
@skoczny, źle pamiętasz. GRAW2 wciąż był od GRIN i wyglądał identycznie do "jedynki".
@rafioza02, moim zdaniem lepszy taki nawet udający taktyczny shooter GRAW niż swykła strzelanka w stylu GoW rodem z konsol. Natomiast Future Soldier nie wyjdzie na PC, ponieważ zbiegnie się z Ghost Recon: Online (tylko PC). To znaczy, dbają(?) o graczy multiplayerowych, a olewają raczej tych co lubią singla. Aha! Robią nam exclusive'a F2P (GR:Online) i tak jest źle. :P |
|
czwartek, 22 grudnia 2011, 22:42 skoczny
@rafioza02: ale już GRAW2 był taki sam jak na konsolach (jeśli mnie pamięć nie myli) i... był gorszy. Co do studia GRIN - nie wybitne, ale stworzyło kilka dobrych wypełniaczy czasu
|
|
czwartek, 22 grudnia 2011, 19:23 rafioza02
@eustachy nie zgadzam się co do POP'a. Prince of Persia 2008 była dobrą, nawet bardzo dobrą produkcją tylko tyle, że była kierowana do trochę bardziej casual'owych graczy.
|
|
czwartek, 22 grudnia 2011, 19:21 rafioza02
@skoczny wiem że GR nie było zawsze marką PC, ale UBI zaczyna mnie już odrobine irytować. GRAW był na PC przeciętny, bo robiło go przeciętne studio: GRIN . Ni lubię UBI za to że zapowiadają grę, która wygląda na porządną, a tu nagle anulują wersję PC, bo mało zarobią i będzie sprzedaż gry/na piractwo nie wiem 1:8. A na konsole trudniej spiracić
|
|
czwartek, 22 grudnia 2011, 18:27 eustachy80
Zdupczyli Splinter Cell'a, Prince of Persia (wszystko po "Dwóch tronach" było co najwyżej takie se), to samo z Silent Hunter'em, AC też zaczyna spuszczać z tonu, durne zabezpieczenia, traktowanie pecetowców jak złodziei... Hmm... Rychłego a bolesnego końca życzę.
|
|
czwartek, 22 grudnia 2011, 17:17 szopen3214
Ok 25 lat ale chyba po tak długim czasie powinni wiedzieć że nie powinno najpierw zapowiadać gry np:Ghost Recon Future Soldier na pc a potem mówią że na pc nie będzie bo na" 1 egzęplarz przypada 19 piratów" ale na xbo 360 i ps3 będzie
nie rozumiem Ich |
Podobne newsy
Najczęściej czytane
Najczęściej komentowane
Artykuły
Wideo
Gry A-Z
Archiwum
Tagi