Co daje konto w serwisie cdaction.pl?
Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.
Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.
| Newsy | Artykuły | Magazyn | Wideo | Galerie | Gry A-Z | Forum | Konkursy |
200 okładek CD-Action: dzień 1 (numery 1-7)
Zgodnie z obietnicÄ… zaczynamy nasz plebiscyt na najlepszÄ… okÅ‚adkÄ™ w historii CD-Action. Od rocznika '96 - pierwszy numer pisma ukazaÅ‚ siÄ™ wÅ‚aÅ›nie 1 kwietnia tego roku. Która z tych pionierskich okÅ‚adek podoba siÄ™ wam najbardziej?
Zaczynamy!
Jak to będzie działać? Głos na okładkę oddajecie w ankiecie - TUTAJ. Komentarze wpisujecie poniżej - najlepsze i najciekawsze mają szanse trafić do historycznego, dwusetnego wydania magazynu.
---
CD-Action 1: kwiecień-maj 1996

CD-Action 2: czerwiec 1996

CD-Action 3: lipiec-sierpień 1996

| Podziel siÄ™: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Podziel siÄ™ | Tweet | ![]() |
| Więcej na temat: | Ogłoszenia, 200 okładek CD-Action, |
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 10:32 malindkm
Nie oszukujmy się. Tylko okładka 5 numeru nie przypomina kolorystyką taniego pisma erotycznego.
|
|
niedziela, 1 stycznia 2012, 20:07 lukaszhuzar
nr.5 - Płyta z polskim menu ;DD
|
|
sobota, 31 grudnia 2011, 15:42 DanielN7
Nr 1 rzÄ…dzi ;)
|
|
niedziela, 18 grudnia 2011, 9:05 avatar773
Mogło pozostać przy cenie 9,50zł :D Może wtedy bym nadal kupował.
|
|
sobota, 17 grudnia 2011, 18:48 magick200
CD-Action jest ode mnie starsze o rok!
Cieszyć się? |
|
sobota, 17 grudnia 2011, 15:39 Prince24
Te pierwsze 3 to aż rażą w oczy, ale później jest już tylko lepiej.
|
|
sobota, 17 grudnia 2011, 12:15 Kilk
Październik 96 szata graficzna piękna :) w tamtych czasach byłem jeszcze szczylem i nie miałem cda ale to mnie urzekło :)
|
|
piÄ…tek, 16 grudnia 2011, 22:51 ToMariusz
Okładka z października jest najlepiej przedstawiona graficznie.
|
|
piÄ…tek, 16 grudnia 2011, 16:08 Survival
Październikowa wedÅ‚ug mnie najlepsza. Pierwsza okÅ‚adka, która zrywaÅ‚a z takim pikselowatym stylem xD
|
|
piÄ…tek, 16 grudnia 2011, 11:35 Pablo1989
Mój kumpel ma do sprzedania masa retro numerów CDA(starszy brat mu kupowaÅ‚), mam i mnie spytaÅ‚ za ile to wszysto ma puÅ›cić , ja mu odpowiadam nie wiem, a on mówi, a numer pierszy CDA ? :D
|
Podobne newsy
Najczęściej czytane
Najczęściej komentowane
Artykuły
Wideo
Gry A-Z
Archiwum
Tagi