Co daje konto w serwisie cdaction.pl?
Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.
Po założeniu konta otrzymujesz możliwość oceniania materiałów, uczestnictwa w życiu forum oraz komentowania artykułów i aktualności przy użyciu indywidualnego identyfikatora.
| Newsy | Artykuły | Magazyn | Wideo | Galerie | Gry A-Z | Forum | Konkursy |
2011: Targowo-konwentowy rozkład jazdy
Wraz z dzisiejszÄ… zapowiedziÄ… Tokyo Game Show 2011 harmonogram najważniejszych dla branży przyszÅ‚orocznych wydarzeÅ„ zostaÅ‚ ustalony. Wiemy już, kiedy spodziewać siÄ™ najwiÄ™kszej iloÅ›ci informacji, prezentacji nowych gier i konferencji prasowych producentów.
W tym roku poza najwiÄ™kszymi targami E3 i gamescom wiele naÅ›wietlonych ekranem monitora i telewizora oczu skierowaÅ‚o siÄ™ na PAX, na którym miÄ™dzy innymi ogÅ‚oszono wydanie dÅ‚ugo oczekiwanego Duke Nukem Forever.
Oto dni, w które w przyszÅ‚ym roku powinniÅ›my wypatrywać kolejnej soczystej porcji nowinek.
Game Developers Conference – 28 lutego-4 marca, San Francisco (USA)
Penny Arcade Expo East - 11-13 marca, Boston (USA) [data PAX Prime nie została jeszcze ogłoszona]
E3 2011 – 7-9 czerwca, Los Angeles (USA)
Game Developers Conference Europe – 15-17 sierpnia, Kolonia (Niemcy)
gamescom 2011 – 17-21 sierpnia, Kolonia (Niemcy)
Tokyo Game Show 2011 - 15-18 września, Tokio (Japonia)
Jak być na czasie z wiadomoÅ›ciami z tak ważnych happeningów? Czytajcie CDA i Å›ledźcie cdaction.pl, a nic was nie ominie!
| Podziel siÄ™: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Podziel siÄ™ | Tweet | ![]() |
| Więcej na temat: | GamesCom, E3 2011, gamescom 2011, Tokyo Game Show 2011, |
|
piątek, 1 października 2010, 0:46 Dessot34
@xKuronox
chciaÅ‚ bym ci powiedzieć że zanim byÅ‚o PGA, gdzieÅ› tam w poznaniu, to w Warszawie już wczeÅ›niej byÅ‚y wystawy w centrum Expo i bardzo dobrze że znowu do stolicy to wróci. |
|
środa, 29 września 2010, 12:33 Kuls
Jak ze śląska do Poznania dojechałem, to i do Warszawy jakoś dam radę ;)
|
|
środa, 29 września 2010, 10:23 mientek
PoznaÅ„ Game Arena, aż siÄ™ Å‚ezka w oku krÄ™ci, co prawda miaÅ‚em wrażenie, że od 2 lat z roku na rok traciÅ‚y, niby kryzys Å›wiatowy, najlepsze atrakcje i tak byÅ‚y pod scenÄ… gÅ‚ównÄ…, nie zapominajmy że byÅ‚o jeszcze stoisko fantasy i paintball :D. W tym roku miaÅ‚em zamiar wybrać siÄ™ do Warszawy na on/off jednak gdy zobaczyÅ‚em ceny biletów szybko zrezygnowaÅ‚em. Poza tym bÄ™dzie to mój protest dla zlikwidowania PGA. Być może on/off okaże siÄ™ wielkÄ… klapÄ… i wrócÄ… nam kochane PGA.
|
|
środa, 29 września 2010, 10:04 Hut
@Szpagin - Nie zapomnieliÅ›my, tylko to nie sÄ… imprezy, na których cokolwiek siÄ™ ujawnia, tylko przygotowane do ich rynków pokazówki znanych gier.
|
|
środa, 29 września 2010, 8:23 xKuronox
@nieomylny było PGA ale dziady z Warszawki nam ukradli
|
|
środa, 29 września 2010, 0:31 nieomylny
Brakuje mi tylko jakiÅ› polskich eventów. Kojarzy ktoÅ› co w tym klimacie odbywa siÄ™ w Polsce?
|
|
wtorek, 28 września 2010, 22:14 Szpagin
Zapomnieliście dodać listopadowego Igromiru i majowego KRI.
|
|
wtorek, 28 września 2010, 21:58 jaQQu
Szkoda, że nie mam ani kasy ani samochodu, chętnie wybrałbym się do Kolonii na gamescom.
|
|
wtorek, 28 września 2010, 20:53 Imek
ciekawi mnie czy oprócz redaktorów cda ktoÅ› jeszcze pojedzie na któryÅ› z tych targów/konwentów (nie liczÄ…c Niemczech bo sÄ… niedaleko)
|
Podobne newsy
Najczęściej czytane
Najczęściej komentowane
Artykuły
Wideo
Gry A-Z
Archiwum
Tagi