HIT2010 FIFA World Cup South Africa: Pierwszy trailer. Bez Lewandowskiego... [WIDEO]

Hut wtorek, 9 marca 2010, 11:22 News
2010 FIFA World Cup: Naszych kibicek niestety nie ma...
2010 FIFA World Cup: Naszych kibicek niestety nie ma...

Do rozpoczęcia Mistrzostw Świata w piłce nożnej pozostały ledwie trzy miesiące (a może 100 dni?), warto więc zacząć zarówno przygotowania do tego futbolowego święta, jak i... intensywną promocję towarzyszącej mu gry. EA Sports pokazuje nowy zwiastun!

Oceniając po nim 2010 FIFA World Cup South Africa będzie zwykła FIFĄ 10, z okrojonymi składami, mniej wysmakowaną oprawą muzyczną oraz rozbudowanymi animacjami cieszynek piłkarzy i reakcji kibiców. Jak będzie naprawdę zobaczymy już 30 kwietnia (ale tylko na X360, PS3, PSP i Wii), na razie zaś obejrzeć można wspomniany trailer. Taki sobie oto:

Wasze komentarze, opinie, uwagi
Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy. Zaloguj się lub Załóż konto
wtorek, 9 marca 2010, 18:37   szymon1944
Nie lubie sportówek.
wtorek, 9 marca 2010, 17:18   bart-2pl
@nero874 ... BEZ SENSU !!!! wydasz więcej a otrzymasz coś okrojonego o kluby
wtorek, 9 marca 2010, 15:45   Dyzio19
...pewnie będzie kiepski zbyt.
wtorek, 9 marca 2010, 15:44   Dyzio19
Ciekawe jak ze sprzedażą tej gry w Polsce skoro nie ma nas na mundialu...
wtorek, 9 marca 2010, 14:08   sonygg
Czyli jak naciągnąć idiotów na kasę...
wtorek, 9 marca 2010, 12:56   dark elvis
"everyone can play in the 2010 fifa world cup"
No chyba raczej nie wszyscy ale jakos plakac nie bede...
wtorek, 9 marca 2010, 12:25   Nero874
Kto wie może jak kupię PS3(maj)to może zamiast na Fifa 10 wybulę na to?
wtorek, 9 marca 2010, 12:23   KB1
Muzyka to ta z Coca-Coli zmiksowana z czymś innym.
wtorek, 9 marca 2010, 12:00   Bagley
a muzyka jest z Nba 2k10, albo 2k9 ale i tak kupię :)
wtorek, 9 marca 2010, 11:27   grzesiek22
Wszystkie trailery kolejnych są takie same. Tricki i strzały. Ten ma w dodatku przypał kibicow.

Podobne newsy

Najlepsze gry 2010 - Najlepsza gra sportowa

News
wtorek, 28 grudnia 2010

najlepsze-gry-2010---najlepsza-gra-sportowa W 2010 roku ukazały się kolejne odsłony znanych serii gier sportowych oraz kilka zupełnie nowych tytułów pozwalających "poruszać się" przed ekranem. Gracze znów mogli m.in. pokopać piłkę nożną, porzucać do kosza oraz poobijać facjaty przeciwnikom. Jakie gry otrzymały nominację w kategorii Najlepsza gra sportowa?

Komentarzy:
216

Najczęściej czytane

Najczęściej komentowane

Artykuły

Co dały nam gry w ciągu całej swej historii od Ponga do Kingdoms of Amalur: Reckoning? Całe tony rozrywki, zachwycające oprawy i wiele znakomitych historii, w których swe role odgrywają ikoniczni bohaterowie. Co przez ten cały czas nam odbierano? Wyobraźnię.

Komentarzy:
37

Postal III przyszedł do mnie z notką od Mike’a Jareta z Running With Scissors. Uprzedził mnie, że jeżeli zgnoję jego grę w recenzji, to “przyleci do mojego kraju i obije mi twarz lol”. Rozumiecie więc, że nie mogę sobie na zbyt wiele pozwolić. 

Komentarzy:
62

Czasami cieszę się, że jako dzieciak nie zagrałem we wszystkie gry, które mnie interesowały i dzięki temu wciąż mam wiele do nadrobienia. Szczególnie cieszy mnie to, że zostawiłem sobie na później takie tytuły, jak Sanitarium. Tytuły, które zdecydowanie przerosłyby mnie w tamtych czasach. 

Komentarzy:
28

W ubiegłym tygodniu pojawiła się – na szczęście na razie niepotwierdzona – informacja, że nowy Xbox miałby posiadać bliżej niesprecyzowany system "antyużywkowy". Wywołało to szczerze oburzenie wśród graczy, a ja zastanawiam się, czy takim rozwiązaniem Microsoft nie strzeli sobie w stopę.

Komentarzy:
85

Galerie zdjęć

Gry A-Z

Wyszukaj: Szukaj
0 - 9 A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R S T
U V W X Y Z