-
2Star Wars Zero Company to naprawdę dobre Gwiezdne Wojny, ale przeciętny XCOM [RECENZJA]Star Wars Zero Company to naprawdę dobre Gwiezdne Wojny,...
-
2Prawdziwa gratka dla fanów Hogwartu, czyli realme 16 Pro 5G Harry Potter Edition....Prawdziwa gratka dla fanów Hogwartu, czyli realme...
-
6„Lalka” to wielki hołd dla dzieła Bolesława Prusa i historycznego...„Lalka” to wielki hołd dla dzieła Bolesława...
-
37
Jeśli Control Resonant się dobrze nie sprzeda, nie zasługujemy na nic...Jeśli Control Resonant się dobrze...
-
36
Resident Evil to jedna z najlepszych adaptacji gier, choć to horror...Resident Evil to jedna z najlepszych...
-
Zamów CD-Action 04/2026 już dziś!
-
2. numer Magazynu ARHN.eu! Sprawdź zawartość i zamów już teraz
Najnowsze
-
Bungie wycofuje się z wycofania Destiny 2. Pożegnanie było przedwczesneBungie wycofuje się z wycofania Destiny 2. Pożegnanie było...
-
Cronos: Lazarus dostał kolejny zwiastun, tym razem z rozgrywką. Gracze dostaną nowe zabawkiCronos: Lazarus dostał kolejny zwiastun, tym razem z rozgrywką....
-
Aktualizacja fanowskiego remastera Heroes of Might and Magic 2. Znakomite zmiany oraz łatwa instalacja na smartfonaAktualizacja fanowskiego remastera Heroes of Might and Magic 2. Znakomite...
-
9-letni YouTuber wydał ponad 100 tys. dolarów na promocję kanału o Minecrafcie. Pieniądze pobrano z karty jego ojca9-letni YouTuber wydał ponad 100 tys. dolarów na promocję kanału...
-
Brad Pitt, David Fincher i Quentin Tarantino łączą siły. Zobaczcie zwiastun sequela „Pewnego razu… w Hollywood”Brad Pitt, David Fincher i Quentin Tarantino łączą siły. Zobaczcie...
-
Clair Obscur fenomenem i tak szalenie intensywnego 2025 roku. Przypominamy najważniejsze wydarzenia z tego okresu [30 LAT CDA]Clair Obscur fenomenem i tak szalenie intensywnego 2025 roku....
-
Giga mod do Gothica z nową aktualizacją i rozbudowaną polską wersją językowąGiga mod do Gothica z nową aktualizacją i rozbudowaną...
-
Cairn wkrótce otrzyma pierwsze darmowe DLC. Znamy datę premieryCairn wkrótce otrzyma pierwsze darmowe DLC. Znamy datę premiery
-
Krytycy zadowoleni z Silent Hill: Townfall. Znamy werdykty pierwszych recenzjiKrytycy zadowoleni z Silent Hill: Townfall. Znamy werdykty pierwszych...
-
Cyberpunk 2077 mógł mieć widok z trzeciej osoby jak w Wiedźminie 3. Twórcy zdradzają kulisy decyzji o perspektywie FPPCyberpunk 2077 mógł mieć widok z trzeciej osoby jak w Wiedźminie...
-
Jak idą prace nad 2. sezonem serialu „Jedyna”? Zdjęcia do nowych odcinków mają wystartować już niedługoJak idą prace nad 2. sezonem serialu „Jedyna”? Zdjęcia do nowych...
-
Hideo Kojima zdradza kulisy zakończenia współpracy z Sony. „Byłem w szoku”Hideo Kojima zdradza kulisy zakończenia współpracy z Sony. „Byłem...
-
Gracze zachwyceni, kina pełne. „Resident Evil” Zacha Creggera bije rekordy na całym świecieGracze zachwyceni, kina pełne. „Resident Evil” Zacha Creggera bije rekordy...
-
Xbox Game Pass z reklamami to jest jakiś żart chybaXbox Game Pass z reklamami to jest jakiś żart chyba
-
Marvel’s Wolverine sprzedaje się gorzej od poprzednich gier Insomniac Games? Produkcja może na siebie nie zarobićMarvel’s Wolverine sprzedaje się gorzej od poprzednich gier Insomniac...
CD-Action poleca
-
8Dzięki premierom września lato potrwa dłużej. Zagramy w The Blood of...Dzięki premierom września lato potrwa dłużej....
-
1Przepiękne karty na licencji Bloodborne’a właśnie trafiły na rynek. Trzeba...Przepiękne karty na licencji Bloodborne’a...
-
Lucia pojawiła się już w GTA 5? Gracze znaleźli postać, której głos brzmi...Lucia pojawiła się już w GTA 5? Gracze...
-
8Ani Triss, ani Yennefer. Aktor dubbingujący Geralta twierdzi, że bratnią duszą...Ani Triss, ani Yennefer. Aktor dubbingujący...
Recenzje
-
29
Marvel’s Wolverine przeniósł mnie co najmniej 15 lat wstecz. To gra z innej epoki [RECENZJA]Marvel’s Wolverine przeniósł mnie co najmniej 15 lat wstecz....
-
15
Takiej recenzji 007 First Light jeszcze nie widzieliście! Publikujemy tekst z CDA 04/2026Takiej recenzji 007 First Light jeszcze nie widzieliście! Publikujemy...
-
Dałem szansę World of Tanks: Heat, czyli hero shooterowi z czołgami. Oto, co z tego wyszło [RECENZJA]Dałem szansę World of Tanks: Heat, czyli hero shooterowi z czołgami....
-
The Blood of Dawnwalker to coś więcej niż Wiedźmin 3, ale mniej niż obiecywali twórcy [RECENZJA]The Blood of Dawnwalker to coś więcej niż Wiedźmin 3, ale mniej...
Technologie
-
2Control Resonant potrafi olśnić nawet na niskich ustawieniach graficznych, ale za path tracing trzeba słono zapłacić [RECENZJA TECHNICZNA]Control Resonant potrafi olśnić nawet na niskich ustawieniach...
-
3To może być ostatni moment, żeby kupić iPhone’a 17 Pro w tak dobrej cenie. Na Amazonie znajdziecie wszystkie koloryTo może być ostatni moment, żeby kupić iPhone’a 17 Pro...
-
The Blood of Dawnwalker wcale nie traci dużo graficznie na trybie...The Blood of Dawnwalker wcale nie traci dużo...
-
The Blood of Dawnwalker wygląda przyzwoicie, ale wymagania...The Blood of Dawnwalker wygląda przyzwoicie,...
-
Ten najtańszy monitor OLED ma wszystko, czego potrzeba do grania...Ten najtańszy monitor OLED ma wszystko, czego potrzeba...
-
Pierwszy na świecie monitor 1000 Hz trafia do sprzedaży. Kupując LG...Pierwszy na świecie monitor 1000 Hz trafia...
-
Ta ładowarka kosztuje tyle, co mały obiad na mieście,...Ta ładowarka kosztuje tyle, co mały obiad...
Publicystyka
-
3Clair Obscur fenomenem i tak szalenie intensywnego 2025 roku. Przypominamy najważniejsze wydarzenia z tego okresu [30 LAT CDA]Clair Obscur fenomenem i tak szalenie intensywnego 2025 roku....
-
8CD-Action Expo na Atlas Arenie, AI w mainstreamie, Silent Hill 2 w Polsce. Przypominamy najważniejsze wydarzenia 2024 roku [30 LAT CDA]CD-Action Expo na Atlas Arenie, AI w mainstreamie, Silent Hill 2...
-
Kiedyś Blizzard był najlepszą firmą na świecie. Niestety, BlizzCon 2026 potwierdził, że dziś jest w głębokiej dziurzeKiedyś Blizzard był najlepszą firmą na świecie. Niestety, BlizzCon...
-
Captain Tsubasa 2: World Fighters. Poradnik dla początkującychCaptain Tsubasa 2: World Fighters. Poradnik dla początkujących
-
Dołączyłem do Starego Obozu w Larpie Gothic i zapewnił...Dołączyłem do Starego Obozu w Larpie Gothic...
-
Darmowe warsztaty z AI dla dzieci. Pytamy organizatorów ClickOn, jak...Darmowe warsztaty z AI dla dzieci. Pytamy...
-
Wiedźmin 3 w The Blood of Dawnwalker. Takie smaczki z gry...Wiedźmin 3 w The Blood of Dawnwalker. Takie smaczki...
-
Heroes 3 Remake mógł być zrobiony przez Polaków? Twórca fanowskiego...Heroes 3 Remake mógł być zrobiony przez Polaków?...
-
„A już było dobrze!” Ciśnie mi się na klawiaturę, gdy czytam,...„A już było dobrze!” Ciśnie mi się na klawiaturę,...
Kultura
-
1Brad Pitt, David Fincher i Quentin Tarantino łączą siły. Zobaczcie zwiastun sequela „Pewnego razu… w Hollywood”Brad Pitt, David Fincher i Quentin Tarantino łączą siły. Zobaczcie...
-
3Jak idą prace nad 2. sezonem serialu „Jedyna”? Zdjęcia do nowych odcinków mają wystartować już niedługoJak idą prace nad 2. sezonem serialu „Jedyna”? Zdjęcia do nowych...
-
Gracze zachwyceni, kina pełne. „Resident Evil” Zacha Creggera bije rekordy na całym świecieGracze zachwyceni, kina pełne. „Resident Evil” Zacha Creggera bije rekordy...
-
Wiedźmina tutaj trzeba, a nie po prostu czytelnika! „Przeklęte Licho. Gra książkowa” Michał Gołkowski, Maciej Głowacki – recenzjaWiedźmina tutaj trzeba, a nie po prostu czytelnika!...
-
„Lalka” Netfliksa zagrała va banque i trochę triumfuje, a trochę...„Lalka” Netfliksa zagrała va banque i trochę...
-
„Spider-Man: Całkiem nowy dzień” właśnie objął tron po „Gwiezdnych...„Spider-Man: Całkiem nowy dzień” właśnie objął tron...
-
HBO stawia na jakość, nie na ilość. Tylko jeden nowy serial...HBO stawia na jakość, nie na ilość....
-
„Egzorcysta” w 7 sezonie stracił odrobinę swojego uroku, bo Walaszek...„Egzorcysta” w 7 sezonie stracił odrobinę swojego...
-
Zdjęcia do 2. sezonu „Szoguna” zakończone. Akcja nowych odcinków...Zdjęcia do 2. sezonu „Szoguna” zakończone. Akcja...