-
CD-Action Expo 2026 – ujawniamy program na nasze 30. urodziny!CD-Action Expo 2026 – ujawniamy program na nasze 30. urodziny!
-
16
Epitafium dla „Żółwia”. Blizzard po 8 latach zamknął największy...Epitafium dla „Żółwia”. Blizzard po 8 latach...
-
12Oceniamy wielki finał „The Boys”. Klątwa fatalnych zakończeń trwa w najlepsze?Oceniamy wielki finał „The Boys”. Klątwa...
-
Konkurs cosplay by Lenovo na CD-Action Expo. Pula nagród to ponad...Konkurs cosplay by Lenovo na CD-Action...
-
2To może być moja ulubiona gra piracka roku i wcale nie mówię...To może być moja ulubiona gra piracka roku...
-
Nowy magazyn! Preorder z limitowanym plakatem
-
CD-Action RPG – zobacz pełną zawartość i zamów!
Najnowsze
-
Świątynia pierwotnego zła otrzymała aktualizację po 23 latach od premiery! Nowy patch dodaje steamowe osiągnięcia i naprawia błędyŚwiątynia pierwotnego zła otrzymała aktualizację po 23 latach...
-
Twórcy Dead by Daylight mają wyjątkowy prezent na 10. urodziny gry. Do produkcji trafi wreszcie kultowa postać, na którą wszyscy czekaliśmyTwórcy Dead by Daylight mają wyjątkowy prezent na 10. urodziny...
-
Warhammer 40,000: Space Marine 2 z masą nowości. Przetestujcie je podczas darmowego okresu próbnego albo kupcie po okazyjnej cenieWarhammer 40,000: Space Marine 2 z masą nowości. Przetestujcie...
-
Drużyny Smugglera i Spikaina zmierzą się w wielkim turnieju redakcyjnym! Wpadnij na CD-Action Expo i dołącz do jednej z nichDrużyny Smugglera i Spikaina zmierzą się w wielkim turnieju...
-
Zimowy Żołnierz zdradził szczegóły swojej roli w „Batmanie 2”? Fani nie mają wątpliwości, że zagra kultowego złoczyńcęZimowy Żołnierz zdradził szczegóły swojej roli w „Batmanie 2”? Fani...
-
Aktor głosowy Adama Jensena nie rozumie negatywnej nagonki na Marathon. „Ludzie po prostu chcą nienawidzić. To strasznie smutne”Aktor głosowy Adama Jensena nie rozumie negatywnej nagonki...
-
Paralives zadebiutuje już dziś. Twórcy konkurenta The Sims ujawnili plan rozwoju wczesnego dostępuParalives zadebiutuje już dziś. Twórcy konkurenta The Sims ujawnili plan...
-
Twórca Metal Gear Solid ocenił „Mandaloriana i Grogu”. Hideo Kojima dołączył do grona fanówTwórca Metal Gear Solid ocenił „Mandaloriana i Grogu”. Hideo Kojima...
-
To jeszcze gra czy już piramida finansowa? Zbiórka na Star Citizena przebiła właśnie miliard dolarówTo jeszcze gra czy już piramida finansowa? Zbiórka na Star...
-
„Gry są niszczone przez ideologię woke”. Słowacki europoseł zmienił temat podczas debaty na temat Stop Killing Games„Gry są niszczone przez ideologię woke”. Słowacki europoseł...
-
„Shrek 6” już w planach? Aktor głosowy tytułowego bohatera miał wygadać się, że powstają kolejne filmy„Shrek 6” już w planach? Aktor głosowy tytułowego bohatera miał...
-
James Bond powróci już za kilka dni! Tymczasem zobaczcie pierwsze 13 minut 007 First LightJames Bond powróci już za kilka dni! Tymczasem zobaczcie pierwsze 13...
-
Unreal Engine 6 ujawniony. Epic pokazał silnik w akcji na Rocket LeagueUnreal Engine 6 ujawniony. Epic pokazał silnik w akcji na Rocket...
-
„Mandalorian i Grogu” z najgorszym otwarciem w historii ery Disneya. Widzowie są jednak zachwyceni nowym widowiskiem„Mandalorian i Grogu” z najgorszym otwarciem w historii ery...
-
Władca Pierścieni twórców Kingdom Come nadchodzi!Władca Pierścieni twórców Kingdom Come nadchodzi!
Przyjdź na CD-Action Expo 2026
-
Ruszyły zapisy na sesje RPG podczas CD-Action ExpoRuszyły zapisy na sesje RPG podczas...
-
1Wesprzyj CD-Action Expo 2026. Zapraszamy do naszego ExpoPatrolu!Wesprzyj CD-Action Expo 2026. Zapraszamy...
-
18
CD-Action Expo 2026 i 30. urodziny magazynu. Bilety już dostępneCD-Action Expo 2026 i 30. urodziny magazynu....
-
4Co na scenie głównej CD-Action Expo 2026? CD-Action Air razy dwa, magazyny...Co na scenie głównej CD-Action Expo...
Recenzje
-
3Phonopolis kolejną perełką indie w 2026 roku. Twórcy Machinarium są dalej w doskonałej formie [RECENZJA]Phonopolis kolejną perełką indie w 2026 roku. Twórcy Machinarium...
-
20
Nie sądziłem, że będzie aż tak dobrze. Recenzja gry Forza Horizon 6Nie sądziłem, że będzie aż tak dobrze. Recenzja gry...
Technologie
-
3Ray tracing nie odmienił Forzy Horizon 6, ale i tak jest naprawdę ślicznie – recenzja technicznaRay tracing nie odmienił Forzy Horizon 6,...
-
Monitor 1000 herców to przesada. Nikt tego nie potrzebuje [FELIETON]Monitor 1000 herców to przesada. Nikt tego nie potrzebuje...
-
To nie ma prawa wyglądać tak dobrze. Recenzja techniczna...To nie ma prawa wyglądać tak dobrze....
-
To najlepszy smartwatch dla większości osób – sprawdziłem Huawei Watch...To najlepszy smartwatch dla większości osób –...
-
Steam Controller już dostępny. Ogromne zainteresowanie i przeciążone...Steam Controller już dostępny. Ogromne zainteresowanie...
-
Steam Controller wcale nie jest taki drogi. Kupię go w dniu...Steam Controller wcale nie jest taki drogi. Kupię...
-
Zaskoczyły mnie gamingową audiofilskością. Test Beyerdynamic MMX 150 WirelessZaskoczyły mnie gamingową audiofilskością. Test...
Publicystyka
-
15
15 lat temu ukazał się Wiedźmin 2 – „tech demo” Wiedźmina 3, które zmieniło wszystko15 lat temu ukazał się Wiedźmin 2 – „tech demo” Wiedźmina 3, które...
-
22
Pierwszy raz z Heroesami czy powrót po latach? Niezależnie od odpowiedzi mamy 10 porad do Heroes of Might and Magic: Olden Era, które ułatwią grę i weteranom, i nowicjuszomPierwszy raz z Heroesami czy powrót po latach? Niezależnie...
-
Olden Era jednak nie taka „old”. Jak nowe Heroesy przywróciły mi wiarę w strategie RPGOlden Era jednak nie taka „old”. Jak nowe Heroesy przywróciły...
-
Twórcy pokazali mi The Blood of Dawnwalker. Oto 5 powodów, dla których czekam na to polskie wampirze RPGTwórcy pokazali mi The Blood of Dawnwalker. Oto 5 powodów, dla...
-
„Dopiero teraz produkcja ruszyła pełną parą. To spory i ambitny...„Dopiero teraz produkcja ruszyła pełną parą. To spory...
-
Czy remake 13-letniej gry ma sens? Widząc Assassin’s Creed: Black...Czy remake 13-letniej gry ma sens? Widząc...
-
Powiem to jako tata – wzruszyła mnie PragmataPowiem to jako tata – wzruszyła mnie Pragmata
-
Jak inwazja Rosji na Ukrainę wpłynęła na Metro 2039? Wszystko...Jak inwazja Rosji na Ukrainę wpłynęła na Metro...
-
Nikt mnie nie przekona, że Elden Ring to tylko walka...Nikt mnie nie przekona, że Elden Ring...
Kultura
-
Zimowy Żołnierz zdradził szczegóły swojej roli w „Batmanie 2”? Fani nie mają wątpliwości, że zagra kultowego złoczyńcęZimowy Żołnierz zdradził szczegóły swojej roli w „Batmanie 2”? Fani...
-
Twórca Metal Gear Solid ocenił „Mandaloriana i Grogu”. Hideo Kojima dołączył do grona fanówTwórca Metal Gear Solid ocenił „Mandaloriana i Grogu”. Hideo Kojima...
-
„Shrek 6” już w planach? Aktor głosowy tytułowego bohatera miał wygadać się, że powstają kolejne filmy„Shrek 6” już w planach? Aktor głosowy tytułowego bohatera miał...
-
„Mandalorian i Grogu” z najgorszym otwarciem w historii ery Disneya. Widzowie są jednak zachwyceni nowym widowiskiem„Mandalorian i Grogu” z najgorszym otwarciem w historii ery...
-
„Mandalorian i Grogu” to „Gwiezdne wojny” bez większej Mocy....„Mandalorian i Grogu” to „Gwiezdne wojny”...
-
Pierwsze zdjęcie z sequela „Pasji”. „Zmartwychwstanie Chrystusa” zalicza...Pierwsze zdjęcie z sequela „Pasji”. „Zmartwychwstanie...
-
Elon Musk nazwał finał „The Boys” żałosnym. Twórca serialu jest wniebowziętyElon Musk nazwał finał „The Boys” żałosnym. Twórca serialu...
-
Jak oglądać filmy z uniwersum Star Wars? Nowy szef Lucasfilmu wskazuje...Jak oglądać filmy z uniwersum Star Wars? Nowy szef...
-
Scenarzysta nowego Jamesa Bonda podsuwa tropy. Reboot serii może opowiedzieć...Scenarzysta nowego Jamesa Bonda podsuwa tropy. Reboot serii...